www.basilard.cz

Tvrdá/středně tvrdá pěnová oboustranná matrace 140×200 cm Junior Lux – Materasso

Kvalitní a velmi žádaný produkt Tvrdá/středně tvrdá pěnová oboustranná matrace 140x200 cm Junior Lux - Materasso od výrobce se skvělou pověstí Materasso dostanete již dnes za zcela nejnižší cenu. Aktuálně výhodně za 11 799 Kč.
Tvrdá/středně tvrdá pěnová oboustranná matrace 140x200 cm Junior Lux - Materasso
Ověřit dostupnost
Značka: Materasso
11 799

Dodejte podporu svým zádům a užijte si poklidný spánek. Matraci Junior Lux tvoří jádro z pěny Aloe Vera, Nightfly a potah z látky Greentex (300 g/m2).

Pěna Aloe Vera nabízí vysoký komfort a přirozené detoxikační vlastnosti. Dalším benefitem těchto matrací je velmi příjemná a decentní aromaterapie.

Pěna Nightfly vyniká komfortem a odolností vůči deformacím. Vyrábí se vodní vypěňovací metodou. Tento způsob výroby je ekologičtější v porovnání se standardní metodou vypěňování. Materiál překonává běžný standard bodové elasticity a je tím zajištěna optimální opora páteře.

Potah Greentex má přírodní úpravu probiotiky. Zbavuje látku alergenů, pohlcuje vlhkost, zabraňuje vzniku plísní a eliminuje výskyt roztočů a jiných bakterií. Také eliminuje případný zápach. K aktivaci probiotik dochází vždy, když se do látky dostanou živiny (úlomky kůže, pot atd.). Laboratorními testy bylo prokázáno, že tato probiotická úprava dokáže látku dlouhodobě udržet bez alergenů. Potah je tak vhodný pro astmatiky a alergiky. Je odnímatelný a můžete jej prát na 60 °C.