www.basilard.cz

ATAN Dětská rostoucí židle – buk

Ve slevě produkt ATAN Dětská rostoucí židle - buk od spolehlivé značky ATAN snadno získáte momentálně za neuvěřitelně výhodnou cenu. V akci za cenu 5 999 Kč.
ATAN Dětská rostoucí židle - buk
Ověřit dostupnost
Značka: ATAN
5 999

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA.
Pokud hledáte židličku k psacímu stolu pro svého prvňáčka, pak je dřevěná rostoucí židlička tím ideálním řešením. Díky možnosti nastavení výšky sedáku pak doprovodí žáčka celým školním dobrodružstvím.
Celodřevěná masivní dětská rostoucí židle je vyrobená v provedení s výškově nastavitelným sedákem a podnožkou.
Rostoucí židle je zhotovena z bukového dřeva v přírodním lakovaném provedení. Bukovou židli nabízíme také v červené a modré barvě podle vzorníku. Pro případ, že si zákazník sám chce dokončit barevnou úpravu podle vlastní fantazie, nabízíme židličku bez povrchové úpravy. Nabízíme kromě standardních barevných variant i možnost moření nebo lakování podle dohodnutého vzorku barvy.
Sedátko má zaoblenou přední hranu pro pohodlné sezení. Nastavení podle potřeby je velmi jednoduché, provádí se povolením šroubů na boku židle, umístěním sedátka a podnožky do požadované polohy a opětovným utažením šroubů.
Když dítě vyroste, odložime spodní sedátko a získáme tím jídelní židli pro velké děti nebo dospělé.
Dětská rostoucí židle je dodávaná v rozloženém stavu a zabalená v kartonu společně s návodem a s upevňovacím materiálem.
NABÍZÍME DĚTSKÉ ROSTOUCÍ ŽIDLE Z BUKU, BOROVICE A NOVĚ I ZE SMRKU