www.basilard.cz

Černý konferenční stolek s deskou z mangového dřeva LABEL51 Box

Tento velmi žádaný kus Černý konferenční stolek s deskou z mangového dřeva LABEL51 Box od značky se skvělou pověstí LABEL51 snadno můžete získat právě teď se slevou! Akční ceny již od 5 799 Kč.
Černý konferenční stolek s deskou z mangového dřeva LABEL51 Box
Ověřit dostupnost
Značka: LABEL51
5 799

Dřevo a kov, toť láska, která nerezaví! Tento stolek bude překrásným, industriálně laděným doplňkem, který váš obývací pokoj promění v místo jako vystřižené z časopisu o bydlení.

Značka LABEL51 byla založena roku 2012. Jde o holandského výrobce nábytku, osvětlení a dekorací, který nabízí stylové kolekce plné unikátních a autentických produktů, které svým moderním, přesto však nestárnoucím designem, ozdobí každý interiér.

Poznámka: Dřevěná deska z mangového dřeva je nahrubo opracovaná v industriálním duchu a proto nemusí být její povrch vždy dokonale rovný a hladký.

O materiálu:
Mangovník je známý spíše pro své plody, ale i jeho velmi cenné dřevo je hodno obdivu. Existuje v široké paletě barev, je příjemně hřejivé, udržitelné a ekologické. Na mnoho plantážích je totiž mangovník pro své dřevo využit až ve chvíli, kdy přestane produkovat plody. Nic z něj tedy nepřijde na zmar. Na světě existuje až 70 druhů tohoto stromu, který je například pro hinduisty posvátným.