www.basilard.cz

Černý příborník z dubového dřeva se zásuvkami Gazzda Fina

Velmi prodávaný výrobek Černý příborník z dubového dřeva se zásuvkami Gazzda Fina od známého předního výrobce Gazzda snadno můžete získat momentálně za výhodnou cenu! Akční cena od 47 590 Kč.
Černý příborník z dubového dřeva se zásuvkami Gazzda Fina
Ověřit dostupnost
Značka: Gazzda
47 590

Potřebujete efektivně zorganizovat kuchyňské náčiní, nebo třeba svou sbírku desek či knižních sérií? Svěřte se do rukou multifunkčnímu příborníku od značky Gazzda, který navíc přidá kvalitní přírodní materiál. Tento pomocník je zhotoven z pravého dubového dřeva, které díky jedinečné odolnostivydrží ve vaší domácnosti několik dekád.

Designér Mustafa Cohadzic vdechl tomuto kousku čistý a nadčasový vzhled, který jde ruku v ruce s praktickým využitím. Úložný prostor je kromě polic ukryt i v nenápadných zásuvkách, které fungují na pohodlném principu „push to open“. Stačí na desku zásuvky lehce zatlačit a voilà – je otevřeno.

Aby dubové dřevo vydrželo co nejdéle jako nové, potřebuje vhodnou péči. Ideálním pomocníkem je sada pro péči o dubový nábytek Gazzda. Potom nic nebrání tomu, aby nábytek s grácií vydržel i neúprosné působení zubu času.