www.basilard.cz

Černý TV stolek z dubového dřeva Gazzda Fina, šířka 150 cm

Často hledaný produkt Černý TV stolek z dubového dřeva Gazzda Fina, šířka 150 cm od značky se zárukou kvality Gazzda naleznete momentálně na našich stránkách za neuvěřitelně výhodnou cenu! Právě teď jen za 38 990 Kč.
Černý TV stolek z dubového dřeva Gazzda Fina
Ověřit dostupnost
Značka: Gazzda
38 990

Přemýšlíte, jak večery u sledování filmů ještě vylepšit? Zážitek z domácího kina bude bezesporu působivější, pokud najdete ideální místo pro vaši televizi nebo monitor. Problém můžete vyřešit s TV stolkem z pravého dubového dřeva od značky Gazzda. Zmíněné dubové dřevo patří k nejkvalitnějším nábytkářským materiálům vůbec a jeho mimořádná odolnost zaručí životnost výrobků po několik dalších generací.

Designér Mustafa Cohadzic vdechl tomuto kousku čistý a nadčasový vzhled, který jde ruku v ruce s praktickým využitím. V zadní části se nachází elegantně řešený otvor na vývod kabelů. Úložný prostor je kromě polic ukryt i v nenápadných zásuvkách, které fungují na pohodlném principu „push to open“. Stačí na desku zásuvky lehce zatlačit a voilà – je otevřeno.

Aby dubové dřevo vydrželo co nejdéle jako nové, potřebuje vhodnou péči. Ideálním pomocníkem je sada pro péči o dubový nábytek Gazzda. Potom nic nebrání tomu, aby nábytek s grácií vydržel i neúprosné působení zubu času.

Designér Mustafa Cohadzic vdechl tomuto kousku čistý a nadčasový vzhled, který jde ruku v ruce s praktickým využitím. V zadní části se nachází elegantně řešený otvor na vývod kabelů. Úložný prostor je kromě polic ukryt i v nenápadných zásuvkách, které fungují na pohodlném principu „push to open“. Stačí na desku zásuvky lehce zatlačit a voilá – je otevřeno.

Aby dubové dřevo vydrželo co nejdéle jako nové, potřebuje vhodnou péči. Ideálním pomocníkem je sada pro péči o dubový nábytek Gazzda. Potom nic nebrání tomu, aby nábytek s gráciií vydržel i neúprosné působení zubu času.