www.basilard.cz

Falco Patrová postel Norbert grafit

Exkluzivní výrobek Falco Patrová postel Norbert grafit od populární značky Falco jednoduše můžete získat aktuálně na našich stránkách se slevou. Nyní zakoupíte za 18 324 Kč.
Falco Patrová postel Norbert grafit
Ověřit dostupnost
Značka: Falco
18 324

Dětská patrová postel Norbert je určena pro ty, kteří pro své dítě hledají funkčnost, moderní design a kvalitu. Postel je vyrobena z borovicového dřeva a má stabilní konstrukci. Má zaoblené hrany a zábrana na horní i dolní posteli, zajišťují bezpečnost a pohodlí dítěte. Žebřík si můžete podle potřeby umístit na pravou, nebo levou stranu postele. V případě potřeby je možno palandu rozložit na dvě samostatné postele. Součástí postele je 2x zábrana, praktický úložný prostor na kolečkách, 2x rošt a 2x pěnová matrace se snímatelným potahem. Plocha pro spaní je 2x 90×200 cm. Postel je dodávána v demontu a součástí je montážní plánek včetně všech potřebných spojovacích materiálů. Vyobrazené dekorace nejsou v ceně.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,