www.basilard.cz

Falco Patrová postel Riky – borovice/růžová

Tento kvalitní výrobek Falco Patrová postel Riky - borovice/růžová od dodavatele zboží Falco jde sehnat v naší online nabídce za výhodné peníze! Nabídky již od 17 498 Kč.
Falco Patrová postel Riky - borovice/růžová
Ověřit dostupnost
Značka: Falco
17 498

Dětská patrová postel Riky je určena pro ty, kteří pro své dítě hledají funkčnost, moderní design a kvalitu. Postel je vyrobena z borovicového dřeva v kombinaci s MDF deskou (barevné panely na bocích postele). Její stabilní konstrukce, zaoblené hrany a zábrana na horní i dolní posteli, zajišťují bezpečnost a pohodlí dítěte. Žebřík si můžete podle potřeby umístit na pravou, nebo levou stranu postele. V případě potřeby je možno palandu rozložit na dvě samostatné postele. Součástí postele je 2x zábrana, praktický úložný prostor na kolečkách, 2x rošt a 2x pěnová matrace se snímatelným potahem. Plocha pro spaní je 2x 90×200 cm. Postel je dodávána v demontu a součástí je montážní plánek včetně všech potřebných spojovacích materiálů. Vyobrazené dekorace nejsou v ceně.
Zobrazení barev na fotografii se může od skutečnosti nepatrně lišit.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,