www.basilard.cz

Fialový koberec Flair Rugs Urban Traditional, 100 x 150 cm

Tento designový výrobek Fialový koberec Flair Rugs Urban Traditional, 100 x 150 cm od společnosti Flair Rugs snadno můžete získat tady teď právě za nejnižší cenu! Právě nyní za 1 209 Kč.
Fialový koberec Flair Rugs Urban Traditional
Ověřit dostupnost
Značka: Flair Rugs
1 209

Užije vás na minimalistický design a neutrální barvy, které se lehce kombinují? Toho se vám s tímto kobercem od značky Flair Rugs rozhodně dostane. Jeho nezaměnitelný design jde ruku v ruce s praktickou stránkou věci. Jde tak o ideální interiérový doplněk, který vám bude ležet u nohou. Doslova.

Proč si pořídit koberec:
Kromě estetiky je nasnadě i nejeden užitečný důvod. Koberec ideálně izoluje hluk i studené teploty. Zahřeje tak vaše bosé nožky a utlumí pobíhání dovádějících dětí. Má i antistatické vlastnosti, je tak vhodný do interiérů, které se sdílí s domácími mazlíčky. Jejich chlupy se tak lépe drží u země a snáze se tak uklidí (to se týká i prachu). Zároveň ale podlahu od pejsků nebo kočiček, respektive jejich drápků, dokáže ochránit. To se týká i zarytých milovníků hororových filmů, kteří nervózním poposedáváním a následným šoupáním sedačky mohou právě jejími nohami podlahu poškodit. Tomu koberec levou zadní předejde.