www.basilard.cz

Hnědo-krémový koberec Elle Decoration Arty Trappes, 80 x 150 cm

Oblíbený a akční výrobek Hnědo-krémový koberec Elle Decoration Arty Trappes, 80 x 150 cm od předního výrobce Elle Decoration snadno získáte v naší aktuální nabídce opravdu levně! Nyní pořídíte za super cenu 3 190 Kč.
Hnědo-krémový koberec Elle Decoration Arty Trappes

Chcete dát svému domovu novou tvář? Tak sáhněte po tomto koberci z kolekce Arty od značkyElle Decoration. Ochráníte s ním podlahu před poškozením. vaše chodidla vám poděkují před záchranou od studené země a hlavně bude krásně slušet vašemu interiéru.

O kolekci Arty:
V této kolekci najdete koberce, které mají dva typy vzorů. Jeden z nich je lehce inspirovaný etnické prvky, druhý je zase ódou na umělecké tahy štětcem. Všechny jsou vyvedeny ve světlejších a neutrálních odstínech jako je šedá, béžová, světle modrá nebo šedá.

O značce Elle Decoration:
Francouzský šarm se značka Elle Decoration rozhodla dostat do celého světa pomocí stylových koberců. V jejím repertoáru jsou převážně kousky v neutrálních tónech s jemnými vzory. Při výrobě si dává záležet nejen na zachycení stylu inspirovaného Francií, ale také na kvalitním provedení a zpracování materiálů.