www.basilard.cz

Manšestrová variabilní pohovka Karup Design Grab Raw Natural

Ve slevě tento produkt Manšestrová variabilní pohovka Karup Design Grab Raw Natural od výrobce se skvělou pověstí Karup Design snadno můžete najít nyní výhodně! Aktuálně stojí u nás 28 699 Kč.
Manšestrová variabilní pohovka Karup Design Grab Raw Natural
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
28 699

Variabilní kousek z kolekce Grab byl vytvořen pro sdílení. Plní funkci minimalistické pohovky, ale zároveň ji lze rozložit na lůžko pro dva. Stačí uvolnit područky, překlopit opěradlo a vzápětí je na světě pohodlná postel. Opěrky pak slouží jako nohy. Jde tak o nejjednodušší transformaci nábytku.

Pohovka přijde v balení i s futonem o velikosti 130 x 190 cm.

Manšestrový potah ji pasuje na trendy královnu pohovek a do interiéru tak vnese moderní osvěžení.

Jak novou pohovku sestavit zjistíte na videu níže:

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.