www.basilard.cz

Podnožka Karup Design Senza Natural Clear/Beige

Oblíbený a akční produkt Podnožka Karup Design Senza Natural Clear/Beige originál od značky Karup Design můžete koupit na našich stránkách za extra cenu. Teď v akci 17 099 Kč.
Podnožka Karup Design Senza Natural Clear/Beige
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
17 099

Už máte v košíku pohovku Senza od dánské značky Karup Design? Pořiďte si k ní i šikovnou podnožku ze stejné kolekce.

Skvěle poslouží jako taburetka nebo odkládací místo. A to by nebyl Karup Design, aby nepřišel i s dalším využitím. S podnožkou a pohovkou Senza hravě vytvoříte také pohodlnou pohovku s lenoškou nebo postel pro návštěvu!

Rám podnožky je vyroben z kvalitního borovicového dřeva, na kterém je pohodlný futon vyplněný pěnovým jádrem a cupovanou vlnou.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.