www.basilard.cz

Pohovka Karup Design Senza Natural Clear/Beige

Tento velmi žádaný výrobek Pohovka Karup Design Senza Natural Clear/Beige od dodavatele s dlouholetou historií Karup Design pohodlně pořídíte u nás skutečně levně. Aktuálně v akci za 28 199 Kč.
Pohovka Karup Design Senza Natural Clear/Beige
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
28 199

Senza je minimalistická pohovka, u které jen stačí dát pryč polštáře a hned máte postel pro přespání návštěvy.

Společně s podnožkou Senza, kterou také najdete v naší nabídce, nebo další pohovkou ze stejné kolekce navíc získáte hned několik typů posezení – pohovku s lenoškou, postel pro dva i rohovou sedačku.

Rám je vyroben z kvalitního borovicového dřeva, na kterém je pohodlný futon vyplněný pěnovým jádrem a cupovanou vlnou. Součástí balení jsou také čtyři velké polštáře, které zajistí pohodlí pro vaše záda.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.