www.basilard.cz

Světle šedá rozkládací pohovka se snímatelným potahem Innovation Balder Twist Granite, 97 x 230 cm

Unikátní a žádaný kus Světle šedá rozkládací pohovka se snímatelným potahem Innovation Balder Twist Granite, 97 x 230 cm od společnosti s předním postavením na trhu Innovation můžete nakoupit momentálně v naši nabídce za parádní cenu. Výhodně za super cenu 64 186 Kč.
Světle šedá rozkládací pohovka se snímatelným potahem Innovation Balder Twist Granite
Ověřit dostupnost
Značka: Innovation
64 186

Minimalistický design, který zaujme na první pohled stejně jako praktické využití. To nabízí kolekce rozkládacích pohovek Balder od značky Innovation.

Snadné polohování vám dopřeje pohodlné lenošení a vašim hostům komfortní spánek. Během pár sekund totiž získáte ze sedačky lehátko pro dva. Ale i posezení je díky měkké výplni a područkám velmi komfortní. Moderní design navíc vašemu interiéru vdechne působivou atmosféru.

Innovation je dánská značka, ve které se sešly dvě generace – otec Per Frej a jeho syn Oliver Weiss Krogh. Per Frej, starší z rodiny spolupracoval s mnoha architektonickými studii v Dánsku a v mládí studoval v dánském Aarhusu jak architekturu, tak i produktový design.
A právě oba směry propojuje ve své značce, která dbá na vysoký styl, pohodlnost a spolehlivou funkčnost. Innovation, to je dánský design, který má ve světě své pevné a uznávané místo.

Poznámka: Na výrobek se vztahuje 5 let záruky.