www.basilard.cz

Tmavě šedá rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Ancolie, 215 cm

Hodně oblíbený výrobek Tmavě šedá rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Ancolie, 215 cm od přední značky Mazzini Sofas jednoduše naleznete aktuálně za super cenu! Právě teď jen za 33 399 Kč.
Tmavě šedá rozkládací pohovka s úložným prostorem Mazzini Sofas Ancolie
Ověřit dostupnost
Značka: Mazzini Sofas
33 399

Polštáře pohovky z kolekce Ancolie sice neříkají nic nahlas, ale i tak by nás hned na první pohled nalákaly k tomu se do nich zabořit a udělat si pohodu. A co víc? Během pár chvil můžete z této pohovky vytvořit plnohodnotné lůžko, kde lehce ubytujete nečekanou návštěvu. Oceníte také úložný box, který se výborně hodí k uskladnění náhradních přikrývek pro tyto situace.

Tento kousek z dílny francouzské značky Mazzini Sofas vám jednoduše přiroste k srdci ♥

Co je to Martindale test?

Při testu Martindale se otáčí normovaný plstěný kotouč, který stále zesilujícím tlakem na povrch tkaniny dojde až do momentu, kdy se přetrhnou první dvě vlákna textilie, nebo se do povrchu prodře díra. V tu chvíli se přístroj zastaví a udá počet otáček, které kotouč vykonal. Právě to je hodnota Martindale.

A pro srovnání: běžná potahová látka mívá počet cyklů Martindale od 20 000 do 45 000. Všechny textilie s vyšší hodnotou se tak vyznačují vysokou odolností.