www.basilard.cz

Variabilní křeslo Karup Design Roots Raw/Creamy

Výjimečný produkt Variabilní křeslo Karup Design Roots Raw/Creamy od kvalitního výrobce Karup Design jednoduše pořídíte tady a teď právě za rozumné peníze! Pouze nyní za 12 499 Kč.
Variabilní křeslo Karup Design Roots Raw/Creamy
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
12 499

Počítáte ve svém bytě každý centimetr a vzdáváte se představy na krásný a funkční nábytek?

Karup Design tento problém vyřešil svým variabilním křeslem Roots. Díky polohovatelnému rámu a ohebné matraci z něj totiž vytvoříte hned tři různé kusy nábytku:

1) V základní poloze Roots slouží jako pohodlné a originální křeslo inspirované japonským designem a stylem.

2) V rozloženém stavu z Roots dostanete plnohodnotnou postel, která se vám bude hodit třeba pro vaše návštěvy.

3) A kdybyste se z něj chtěli dívat třeba na televizi, stačí jen sklopit zadní nožky a máte to nejluxusnější domácí kino a lenošku v jednom.

Návod k montáži vašeho nového křesla od Karup Design najdete zde. A nebo se povídejte na video níže.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.