www.basilard.cz

Variabilní pohovka Karup Design Bebop Natural Clear/Linen Beige

Tento vynikající produkt Variabilní pohovka Karup Design Bebop Natural Clear/Linen Beige s osvědčenou značkou Karup Design pohodlně pořídíte tady a teď právě v bezva akci. Pouze nyní za 17 499 Kč.
Variabilní pohovka Karup Design Bebop Natural Clear/Linen Beige
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
17 499

Bebop je variabilní pohovka, ze které snadno vytvoříte lenošku nebo postel pro návštěvu.

Stačí si jen správně napolohovat opěrky tak, jak se vám zrovna chce. Můžete sklopit obě naráz, anebo jen jednu z nich.

Pohovka Bebop pochází z dílny dánské značky Karup Design, která se ve své tvorbě inspirovala Japonskem. A tak jako polstrovaní pohovek používá tzv. futony, což jsou matrace japonského původu. Jsou pohodlné a především drží svůj tvar.

Rám pohovky je vyroben z borovicového dřeva. Počáteční složení sofa trvá přibližně hodinu a hned po ní začínají vaše příjemné chvilky pohodlí.

Návod k montáži vaší nové pohovky od Karup Design najdete zde. A nebo se povídejte na video níže.

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.

O materiálu:

Konstrukce produktů je vyrobena z masivního borovicového dřeva ze severských lesů. Nábytek z něj není drahý, a to díky tomu, že borovice rychle roste. Je to trvanlivé dřevo, se kterým se velmi dobře pracuje. Je hřejivé a dokáže vypadat neformálně i elegantně zároveň. Budete-li o nábytek z borovicového dřeva dobře pečovat, vydrží vám dekády. Není tedy divu, že si jej v Karup Design vybrali k produkci.