www.basilard.cz

Variabilní pohovka Karup Design Lean Raw Grey

Tento neodolatelný kus Variabilní pohovka Karup Design Lean Raw Grey od této skvělé značky Karup Design najdete ještě dnes téměř zdarma! Aktuálně za 18 699 Kč.
Variabilní pohovka Karup Design Lean Raw Grey
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
18 699

Elegantní model Lean od oblíbené dánské značky Karup Design není kompromisem, ale plnohodnotným dvojitým řešením. Poslouží jako jednoduchá a komfortní pohovka i prostorné lůžko o ploše 130 x 190 cm a výšce 21 cm.

Pro jistotu perfektní stability má konstrukce troje nožky. V minimalistickém duchu je navržen i postup rozložení. Tak má totiž promyšlený design sloužit. K spokojenému a pohodovému bydlení.

Než vás ale zláká pevná a příjemná opora futonu, nezapomeňte před ulehnutím k spánku použít prostěradlo. Při dlouhodobém užívání může přijít vhod i chránič matrace.
K údržbě nejlépe poslouží pravidelné vysávání a případné skvrny neprodleně otírat suchým hadříkem. Tekuté přípravky a hrubší čisticí náčiní by mohlo poškodit textilii a zanechat mapy. Generální úklid tedy raději nechte na odbornících. Čistírna matrací nebo čalouněného nábytku si s takovým úkolem určitě dobře poradí.

Velikost balení:
a) 18 x 191 x 17 cm (19 kg)
b) 130 x 90 x 27 cm (15 kg)

O značce Karup Design: