www.basilard.cz

Zelený vlněný koberec Flair Rugs Aubusson, 150 x 240 cm

Velmi prodávaný produkt Zelený vlněný koberec Flair Rugs Aubusson, 150 x 240 cm od výrobce se zárukou kvality Flair Rugs snadno naleznete v naší online nabídce trvale výhodně. Aktuálně v akci od 7 990 Kč.
Zelený vlněný koberec Flair Rugs Aubusson
Ověřit dostupnost
Značka: Flair Rugs
7 990

Jsou vám blízké koberce, které svým designem oslavují historicky pojaté provedení? To se vám zalíbí tento kousek z kolekce Aubusson od značky Flair Rugs. Hodí se do interiérů, ze kterých sálá atmosféru dnů dávno minulých. Ideální s ním zkrášlíte místnost, ve které se nachází masivní starodávný nábytek. K mání je v několika rozměrech a barevných provedeních.

O vlněných kobercích:
Vlněné koberce mají vynikající izolační schopnosti co se tepla a zvuku týče. Potěší i svou tvarovou pamětí, takže i po delším stlačování vláken se vrátí zpět do původního tvaru.

Nelekněte se, že prvních pár týdnů bude koberec tak trochu línat. To je běžná vlastnost vlněných koberců, která se přibližně po prvním měsíci ustálí. Nitky z koberce nevytahujte, ale jednoduše odstřihněte.

Doporučujeme:
• Nechte koberec po otevření rozvinutý v teplé místnosti po dobu alespoň 24 hodin. Zmizí tak zkrabacení, ke kterému došlo vlivem stlačení v obalovém materiálu.
• Pod koberec se vyplatí dokoupit protiskluzovou podložku. Nejen, že ho udrží na místě, poskytne i dodatečnou ochranu tvrdých podlah.
• Jakékoliv čistící prostředky nejprve vyzkoušejte na nenápadné oblasti.
• Pokud dojde k uvolnění drobných nitek, nevytahujte je. Raději je opatrně odstřihněte nůžkami.
• Koberec nevystavujte dlouhodobému přímému slunečnímu svitu. Předejdete tak jeho blednutí.
• Při ušpinění koberce skvrnu co nejdříve vyčistěte pomocí čistého suchého hadříku. Vyhněte se přílišnému drhnutí.